Oppikirjat ja sanakirja
Sivun on päivittänyt 13.4.2015 Riitta Vartti, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Oppikirjat

Filippiinon kielen oppikirjat
kansikuva I osa

Mulâ Sa Umpisá 1, Riitta Vartti + CD-levy,

ISBN 978-952-67137-0-0.

• 11 lukukappaletta
  • paljon harjoituksia
  • laaja kielioppiosa
  • yli 1000 sanan sanasto

Tarkoitettu alkeiskurssilaisille, mutta sopii myös itseopiskelijalle. Kirjan tekstit on lukenut nauhalle aito filippiinon/taglogin kielen puhuja.

Hinta 20 euroa + CD 5 euroa = 25 euroa.

Mulâ Sa Umpisá 2, Riitta Vartti, äänitetty, tarkoitettu jatkoksi alkeiskurssille.

• 10 oppituntia
  • paljkansikuva II osaon harjoituksia
  • laaja kielioppiosa (erityisesti verbioppi)
  • n. 2000 sanan sanasto

Hinta 25 euroa + CD 5 euroa = 30 euroa.

• Kurssikirjat maksetaan joko kurssilla käteisellä tai tilille 800027-3520998 (tai IBAN FI2980002703520998).

Kirjatilaukset:

Oppikirjoja voi tilata myös osallistumatta kurssiin. Huom! Lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Filippiinon kielestä

In English    Sa Filipino

Suomen kielen 3-osainen oppikirjapaketti + CD filippiiniläisille

suomen kirjan kansi

kielioppikirjan kansi

Sano se suomeksi - Sabihin Mo Ito Sa Finnish - suomea filippiinoille + CD, Riitta Vartti & Meg Sakilayan-Latvala, äänitetty. Hinta 30 euroa.

Oppikirjaosa: lukukappaleet, paljon harjoituksia, yli 3000 sanan sanasto. Selitykset ja tehtävät suomeksi ja filippiinoksi (tagalogiksi).

Kielioppiosa: laaja erillinen kielioppiosa (Ang Maliit Na Gramar ng Wikang Finnish). Selitykset suomen lisäksi sekä filippiinoksi (taglogiksi) että englanniksi. Hinta: oppikirja + kielioppiosa yhteensä 30 euroa.

Harjoituskirja Mga Pagsasanay 1, lisäharjoituksia oikeine vastauksineen. Hinta 10 euroa.

CD: Lisäksi CD-levy, jolle on luettu suuri osa kirjan teksteistä. Hinta 5 euroa.

Kirjapaketti sopii myös itseopiskelijalle. Hinta: oppikirja + kielioppi 30 euroa + harjoituskirja 10 euroa + CD 5 euroa = 45 euroa. Voi ostaa myös osallistumatta kurssiin, lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Kirjatilaukset

Suomi - filippiino / tagalog - suomi -sanakirja

Suomi - filippiino/tagalog - suomi -sanakirja

Ensimmäinen keskilaaja suomi - filippiino -sanakirja. Sopii sekä suomalaiselle että filippiiniläiselle käyttäjälle.

• n. 30 000 sanaa
  • lyhyet kieliopit molemmista kielistä
  • paljon esimerkkejä

Hinta 30 euroa. Sanakirjan voi tilata tekijältä tai hankkia Akateemisen kirjakaupan kautta. Lue lisää sanakirjasta.

Kirjatilaukset

Filippiinon kielestä