Kielikurssit filippiino/tagalog
Sivun on päivittänyt 26.11.2016 Riitta Vartti, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Filippiinit-seura järjestää joka vuosi filippiinon/tagalogin kielen alkeiskursseja suomalaisille ja suomen alkeiskursseja filippiiniläisille.

- Syyslukukausi vasta-alkajille on molemmilla kursseilla noin syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin.

- Kurssit jatkuvat tammikuussa ja kevätlukukausi kestää yleensä toukokuun puoliväliin.

- Lisäksi voidaan järjestää yksityisopetusta kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Oppikirjat

Sanakirja

Lue myös tietoa filippiinon kielestä

Filippiinon / tagalogin kurssi keväällä 2017

Jatkokurssi alkaa ma 23.1.

Ilmoittaudu 15.1.2016 mennessä Riitta Vartille puh. 040 8454 794, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Kurssille voivat osallistua ne, jotka ovat jo opiskelleet kirjan ensimmäisen osan Mulâ Sa Umpisá 1 tai vastaavan määrän.

Kurssilla opiskellaan adjektiivit ja pronominit sekä aloitetaan verbiopin opiskelu. Opitaan myös enemmän käytännön keskustelutaitoja.

• Oppitunnit maanantaisin alkaen klo 17 (päivästä ja ajasta voidaan vielä sopia ilmoittautuneiden kesken, kerro mielipiteesi ilmoittautuessa).
  • Periodi: 23.1. - 22.5.2017. Välillä pidetään yksi lomaviikko kurssilaisten kanssa sovittuna aikana. Kevään aikana pidetään 15 kurssikertaa.
  • Opettajana toimii Riitta Vartti, jonka kotona Helsingin Itäkeskuksessa tunnit pidetään.

Kurssikirja: Mulâ Sa Umpisá 2 (30 euroa) ja muuta materiaalia. Huom! Vanhoille opiskelijoille tiedoksi: Uudet painokset eroavat melko paljon vanhoista.

Oppikirjat ovat myynnissä myös itseopiskelijoille. Katso tiedot alla.

Maksut: Kurssin hinta on 50 euroa.

• Kurssimaksu maksetaan heti kurssin alettua Filippiinit-seuran tilille Danske Bank FI4980001800966872.
  • Kurssikirja maksetaan joko kurssilla käteisellä tai tilille Danske Bank FI2980002703520998.

Tervetuloa! Maligáyang pagdatíng!Mulâ Sa Umpisá 1, alkeiskirja tagalogin / filippiinon opiskelijalle

Alkeiskurssi syksyllä 2017

Seuraava vasta-alkajien kurssi alkaa syyskuussa 2017 (luultavasti 11.9.2017, mutta tämä vahvistetaan myöhemmin). Ilmoittautua voi periaatteessa milloin vain, mutta sitovasti viimeistään 1.9.2017.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Riitta Vartille

puh. 040 8454 794, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Ilmoittaudu mieluiten sähköpostilla ja kerro nimi, postiosoite ja puhelinnumero.

Kurssilla opitaan jokapäiväistä sanastoa ja kieliopista yksinkertaisten lauseiden muodostaminen, sanaluokista substantiivit, pronominit ja adjektiivit.

Oppitunnit maanantaisin, alkaen tasan klo 17. Syksyn aikana pidetään 12 kurssikertaa.

Kurssikirja: Mulâ Sa Umpisá 1 + CD (2016), hinta 25 euroa. Huom! Oppikirjat ovat myynnissä myös itseopiskelijoille. Katso tiedot alla.

Maksut: Kurssin hinta on 50 euroa (+ oppikirja 25 euroa).

Tervetuloa! Maligáyang pagdatíng!

Kurssit järjestää Filippiinit-seura ry.

Oppikirjat

Filippiinon kielen oppikirjat
kansikuva I osa

Mulâ Sa Umpisá 1, Riitta Vartti + CD-levy,

ISBN 978-952-67137-0-0.

11 lukukappkansikuva II osaaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppiosa sekä yli 1000 sanan sanasto. Tarkoitettu alkeiskurssilaisille, mutta sopii myös itseopiskelijalle. Hinta 20 euroa + CD 5 euroa = 25 euroa. Kirjan tekstit on lukenut nauhalle aito filippiinon kielen puhuja.

Mulâ Sa Umpisá 2, Riitta Vartti, tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. 10 lukukappaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2000 sanan sanasto. Hinta 25 euroa + CD 5 euroa = 30 euroa.

Mulâ Sa Umpisá 3, Riitta Vartti, tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. Lukukappaleet, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2000 sanan sanasto. Hinta 25 euroa + CD 5 euroa = 30 euroa.

kansikuva I osa

Lisäksi ilmestyy harjoituskirja vastauksineen myöhemmin ilmoitettavana aikana. Harjoituskirjaa voi käyttää jo aivan alkeistasolla, mutta enemmän siitä hyötyvät 2-kurssilaiset ja siitä ylöspäin. Täsmälliset tiedot myöhemmin.

Oppikirjoja voi tilata myös osallistumatta kurssiin. Huom! Lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Filippiinon kielestä

Suomen kielen 3-osainen oppikirjapaketti + CD filippiiniläisille - "suomipaketti"

suomipaketti, 4-osainen oppikirjaSano se suomeksi - Sabihin Mo Ito Sa Finnish - suomea filippiinoille + CD, Riitta Vartti & Meg Sakilayan-Latvala, äänitetty.

Oppikirjaosa: lukukappaleet, paljon harjoituksia, yli 3000 sanan sanasto. Selitykset ja tehtävät suomeksi ja filippiinoksi (tagalogiksi).

Kielioppiosa: laaja erillinen kielioppiosa (Ang Maliit Na Gramar ng Wikang Finnish). Selitykset suomen lisäksi sekä filippiinoksi (taglogiksi) että englanniksi.

Harjoituskirja Mga Pagsasanay 1, lisäharjoituksia oikeine vastauksineen.

CD: Lisäksi CD-levy, jolle on luettu suuri osa kirjan teksteistä.

Kirjapaketti sopii myös itseopiskelijalle. Hinta: 45 euroa. Voi ostaa myös osallistumatta kurssiin, lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Suomi - filippiino/tagalog - suomi -sanakirja

Suomi - filippiino/tagalog - suomi -sanakirja 2015

Ensimmäinen keskilaaja filippiinon/tagalogin sanakirja Suomessa. Käyttökelpoinen sekä suomalaiselle että filippiiniläiselle lukijalle.

• noin 30 000 sanaa kumpaankin suuntaan
    • molempien kielten lyhyet kieliopit
    • paljon esimerkkejä

Hinta 30 euroa (+ mahdolliset postikulut). Tilaa tekijältä. Huom! Akateemisen Kirjakaupan kautta ei tällä hetkellä voi tilata kirjaa.

Tilaukset

Riitta Vartti, tel. 040 8454 794, riitta.vartti@kolumbus.fi