Kielikurssit filippiino/tagalog
Sivun on päivittänyt 9.12.2018 Riitta Vartti, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Filippiinit-seura järjestää joka vuosi filippiinon/tagalogin kielen alkeiskursseja suomalaisille ja suomen alkeiskursseja filippiiniläisille.

- Syyslukukausi vasta-alkajille on molemmilla kursseilla noin syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin.

- Kurssit jatkuvat tammikuussa ja kevätlukukausi kestää yleensä toukokuun puoliväliin.

- Lisäksi voidaan järjestää kesäkursseja ja yksityisopetusta kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Oppikirjat

Sanakirja

Lue myös tietoa filippiinon kielestä

Filippiinon/tagalogin kielikurssi keväällä 2019

Jakso: 14.1. - 13.5.2019.

Ilmoittautuminen: 10.1.2019 mennessä Riitta Vartille, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Kenelle sopii: Kurssi sopii oppikirjan ensimmäisen osan läpikäyneille tai muuten vastaavat tiedot hankkineille. (Seuraava aivan alkeista lähtevä kurssi aloitetaan syyskuussa 2019.)

Kurssin sisältö: Kevätkurssilla opiskellaan peruskielioppia, kuten adjektiivit, adverbit ja verbeistä pääryhmät sekä lisää lauseoppia. Opitaan puhumaan peruslauseita ja lukemaan helppoja tekstejä. Kurssi etenee osallistujien taitojen tahdissa. Oppikirja saadaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Opettajana toimii Riitta Vartti, jonka luona kurssit pidetään.

Kurssiaika- ja paikka: maanantaisin klo 17-19, Helsinki, Itäkeskus

Kurssin kesto: 16-18 lähioppikertaa, 2 tuntia / ilta. (Mahdollisista hiihto- ja pääsiäislomista sovitaan myöhemmin.)

Maksut: Kurssin hinta on 50 euroa (+ oppikirja 25 euroa).

• Kurssimaksu (50 euroa) maksetaan heti kurssin alettua Filippiinit-seuran tilille Danske Bank FI4980001800966872 (Filippiinit-seura).
  • Oppikirja (25 euroa) maksetaan joko kurssilla käteisellä tai tilille Danske Bank FI2980002703520998 (Riitta Vartti).

Tervetuloa! Maligáyang pagdatíng!

Kurssit järjestää Filippiinit-seura ry.

Oppikirjat

Filippiinon kielen oppikirjat
kansikuva I osa

Mulâ Sa Umpisá 1, Riitta Vartti + CD-levy,

ISBN 978-952-67137-0-0.

11 lukukappkansikuva II osaaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppiosa sekä yli 1000 sanan sanasto. Tarkoitettu alkeiskurssilaisille, mutta sopii myös itseopiskelijalle. Hinta 25 euroa. Kirjan tekstit on lukenut nauhalle aito filippiinon kielen puhuja.

Mulâ Sa Umpisá 2, Riitta Vartti, tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. 10 lukukappaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2000 sanan sanasto. Hinta 30 euroa.

Mulâ Sa Umpisá 3, Riitta Vartti, tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. Lukukappaleet, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2000 sanan sanasto. Hinta 30 euroa.kansikuva I osa

Lisäksi käytetään erilaisia monisteita tai mahdollisesti ilmestyvää harjoituskirjaa vastauksineen. Harjoituskirjaa voi käyttää jo aivan alkeistasolla, mutta enemmän siitä hyötyvät 2-kurssilaiset ja siitä ylöspäin. Täsmälliset tiedot myöhemmin.

Oppikirjoja voi tilata myös osallistumatta kurssiin. Huom! Lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Filippiinon kielestä

Suomen kielen 3-osainen oppikirjapaketti + CD filippiiniläisille - "suomipaketti"

suomipaketti, 4-osainen oppikirjaSano se suomeksi - Sabihin Mo Ito Sa Finnish - suomea filippiinoille + CD, Riitta Vartti & Meg Sakilayan-Latvala, äänitetty.

Oppikirjaosa: lukukappaleet, paljon harjoituksia, yli 3000 sanan sanasto. Selitykset ja tehtävät suomeksi ja filippiinoksi (tagalogiksi).

Kielioppiosa: laaja erillinen kielioppiosa (Ang Maliit Na Gramar ng Wikang Finnish). Selitykset suomen lisäksi sekä filippiinoksi (taglogiksi) että englanniksi.

Harjoituskirja Mga Pagsasanay 1, lisäharjoituksia oikeine vastauksineen.

CD: Lisäksi CD-levy, jolle on luettu suuri osa kirjan teksteistä. CD:n sijaan äänitteet voi saada myös muilla tekniikoilla, esim. Google Driven kautta.

Kirjapaketti sopii myös itseopiskelijalle. Hinta: 45 euroa. Voi ostaa myös osallistumatta kurssiin, lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Suomi - filippiino/tagalog - suomi -sanakirja

Suomi - filippiino/tagalog - suomi -sanakirja 2015

Ensimmäinen keskilaaja filippiinon/tagalogin sanakirja Suomessa. Käyttökelpoinen sekä suomalaiselle että filippiiniläiselle lukijalle.

• noin 30 000 sanaa kumpaankin suuntaan
    • molempien kielten lyhyet kieliopit
    • paljon esimerkkejä

Hinta 30 euroa (+ mahdolliset postikulut). Tilaa tekijältä. Huom! Akateemisen Kirjakaupan kautta ei tällä hetkellä voi tilata kirjaa.

Tilaukset

Riitta Vartti, tel. 040 8454 794, riitta.vartti@kolumbus.fi