Kuvia Aasia-Eurooppa -tapahtumista Helsingissä, syyskuussa 2006
Philippine Conference and AEPF in Helsinki, Finland, September, 2006
Kuvat / Photo: Riitta Vartti

Pasilan rauhanasema - Pasila Peace Station
Filippiiniläisiä saapumassa Pasilan rauhanasemalle sunnuntaina, 3.9.2006.

Pasila Peace Station was the venue of the Philippine Conference in Helsinki, September 3, 2006..

Filippiinosolidaarisuuskokous, 3.9.2006, Filipino solidarity meeting
Solidaarisuuskokous pidettiin Helsingissä 3.9.2006, juuri ennen Aasian ja Euroopan kansalaisjärjestöfoorumia.

Solidarity Conference was held in Helsinki, September 3, 2006, just before the Asia-Europe People's Forum.

Isagani Serrano
Isagani Serrano Pasilan rauhanaseman edessä.

Isagani Serrano, PRRM, in front of the Pasila Peace Station.

Brid & Dodong
Solidaarisuuskokoukseen osallistui 33 järjestöä. Brid Brennan johtaa puhetta, professori Francisco "Dodong" Nemenzo mikrofonin takana. Lue kokouksen julkilausuma tästä.

Participated 33 organizations from the Philippines and Europe. Brid Brennan chairing, prof. Francisco "Dodong" Nemenzo in the microphone. Read the statement of the meeting here.

Dodong
Dodong Nemenzo puhui Filippiinien poliittisesta ja ihmisoikeustilanteesta.

Dodong Nemenzo spoke about political and human rights situation in the Philippines.

Sonny
Mielenosoitus perjantaina 8.9. Kaakkois-Aasian epädemokraattisia hallituksia vastaan .

Filipinos, Thais, Cambodian and Burman demonstrators in front of hotel Scandic, Helsinki, Friday, Sept. 8.

Bonn
Amnesty Internationalin mukaan Filippiineillä on tapahtunut jo yli 50 poliittista murhaa alkuvuonna 2006.

According to Amnesty International, over 50 political murders took place in the Philippines in the first half of 2006.

Under the Finnish and EU flags
Suomen ja EU:n lippujen alla osoittamassa mieltä poliittisia murhia vastaan Filippiineillä ja muualla Kaakkois-Aasiassa.

Under the Finnish and EU flags demonstrating against killings in the Philippines and other Southeast Asian countires.

Joseph
Poliittisluontoisten murhien kohteina Filippiineillä on ollut mm. lehtimiehiä ja aseettomia aktivisteja . "Murhat on tutkittava!"

In the Philippines, the political killings have targeted journalists and unarmed activists. "The murders must be investigated! "

In front of the hotel Scandic
Mielenosoitus päättyi vaikuttavasti esitykseen, joka kuvasi murhattuja kadulla.

The rally ended with a performance showing victims on the street.

victim
"Lopettakaa poliitiset murhat nyt!"

"Stop political killings now!"

rally is over
Hotelli Scandic taustalla.

In the background hotel Scandic.

demonstration
Sunnuntaina 9.9.2006 pidettiin Helsingin Rautatientorilla mielenosoitus, joka oli suunnattu ASEM-kokoukselle.

Demonstration addressing ASEM meeting on Sunday, September 9. "Please use your liberty to promote ours!"

Milo and others
Milo Tanchuling valmistautumassa puheeseensa, taustalla burmalaiset osoittavat mieltä maansa junttaa vastaan.

Milo Tanchuling (in the middle), behind him the demonstration against Burman junta.

Burman demonstrators
Mielenosoitus vaati EU:ta lopettamaan laittomien hallitusten tukemisen.

"End EU support to illegitimate government!"

Milo Tanchuling
Milo Tanchuling puhui mielenosoituksessa, johon osallistui n. 2500 marssijaa.

Milo Tanchuling speaking in the demonstration of around 2500 participants in the centre of Helsinki.

Finnish Policemen guarding hotel
Bussillinen poliiseja vartioimassa EU-toimistoa rauhallisilta mielenosoittajilta.

Bussload of Finnish policemen guarding the EU office against peaceful demonstrators.

Sivu on päivitetty 30.3.2012.

Filippiinit-seuran sivulle

To the main page